До початку навчального року залишилося зовсім нічого. Цього дня, 1 вересня, школярі по всьому світу після офіційної частини святкують, проте в одній із областей України заборонили проведення подібних заходів.

Йдеться про Полтавську область. Саме там заборонили проведення святкових заходів 1 вересня, повідомляє голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін у Telegram-каналі. Відповідне рішення ухвалили 28 серпня на засіданні Ради оборони області.

"На Полтавщині заборонили проведення святкових заходів, присвячених початку нового навчального року", - йдеться у повідомленні.

Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін
Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін

Втім, жодних подробиць Лунін більше не надав, проте ухваленню рішення передували, ймовірно, ракетні атаки російських окупантів напередодні. Вони вкотре завдали удару по цивільному промисловому об'єкту у селищі Гоголіве Полтавської області 28 серпня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

В результаті в ОП повідомили принаймні про 4 загиблих та 5 постраждалих. Ними були люди, які працювали на об'єкті у нічну зміну. Загалом сили оборони знищили 4 ракети із 6, випущені російськими окупантами 28 серпня по Україні.

Раніше ми писали про те, що з'явилися нові причини для відмови у субсидії: українців залишають без допомоги перед опалювальним сезоном

Як повідомляв Знай.ua, в одній із областей масово переселяють ВПО: кого стосується і які умови пропонують

Також портал Знай.ua писав, що виїзд дітей за кордон під час війни: які документи потрібно мати подорожуючи з бабусею чи дідусем