Сезон консервації триває аж до листопада, тому українські господині продовжують робити заготівлі. Багатьом буде корисно дізнатися, скільки наприкінці серпня коштують головні продукти для цього - цукор і сіль, а також скільки в супермаркетах просять за борошно.

Великі та популярні супермаркети оновили вартість цих продуктів наприкінці серпня. Деякі з них встигли подорожчати, наприклад, цукор. За даними порталу Мінфін, ціна за кілограм підскочила з 33,93 грн/кг до 34,52 грн/кг.

У супермаркетах цінники практично не відрізняються, але в Новусі вартість все ж таки нижча на одну копійку - 34,39 грн/кг.

Ціни на цукор, Мінфін
Ціни на цукор, Мінфін

Крім того, ціна на борошно також не стоїть на місці. Продукт торгової марки Хуторок подорожчав із 21,73 грн/кг до 22,32 грн/кг. За два кілограми такого ж борошна доведеться віддати 42,98 грн.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Проте в Ашані та Метро продукт обійдеться дешевше – кілограм 19,90 грн, а два кілограми 39,50 грн відповідно.

Ціни на борошно, Мінфін
Ціни на борошно, Мінфін

Морська харчова сіль у серпні подешевшала з 32,91 грн/кг до 30,10 грн/кг. Найвигідніші пропозиції можна зустріти у Варусі – 22,80 грн/кг, а також в Ашані – 29,90 грн/кг. У МегаМаркеті найдорожче - 37,60 грн/кг.

Ціни на сіль, Мінфін
Ціни на сіль, Мінфін

Нагадаємо, морква майже задарма, буряк і перець приємно радують гаманець: що діється з цінами на овочі

Раніше ми писали про те, що "По 3 гривні це взагалі як?": українці помітили, що "Ощадбанк" знімає "комісію" просто так

Як повідомляв Знай.ua, є тиждень: українцям нагадали, хто має сплатити податок за свої квартири, навіть без квитанції.