Українка поскаржилася на сервіс "Укрпошти" після того, як її чоловікові довелося сплатити штраф за посилку, про яку вона вже забула. Деталі інциденту клієнтка описала у коментарях на офіційній сторінці поштового оператора у facebook.

Клієнтка заявила, що їй мала повернутися посилка, але затримувалася за термінами. Звернувшись до відділення "Укрпошти", їй заявили, що відправлення ще не прийшло і порекомендували чекати СМС.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

"Користуюсь дуже рідко послугами Укрпошта, це якийсь треш... Було повернення посилки, СМС не приходило, по терміну розумію, що вже повинна повернутись, пішла в відділення запитала, вони відповіли що немає, це було 09.08.23, чекайте смс”, - поділилася жінка.

Коли українка вже забула, що має отримати посилку, їй зателефонували з відділення і попросили забрати відправлення. В результаті її чоловікові довелося сплатити штраф, ймовірно, за зберігання. При цьому клієнтка запевняє, що ніхто її раніше не поінформував, що посилку можна забирати.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Укрпошта.Фото: Youtube
Укрпошта.Фото: Youtube

"А 22.08 дзвонять із відділення, що прийшла посилка, мене вже не було в місті, забирав чоловік, заплатив штраф! 90 грн замість 10, за що? Я не отримала повідомлення, коли приходила вони не бачили моєї посилки", - обурилася клієнтка.

Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta
Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, встигніть до 31 серпня: "Укрпошта" вирішила порадувати клієнтів.

Також наш портал інформував, "Одні комісії знімають": українці платять за доставку "Нової пошти" втричі більше, ніж коштують відправлення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського рознесли за коктейлі замість якісного сервісу: "Пише, заливши очі".