Мобільний оператор Vodafone потрапив у скандал із абоненткою – замість активації тарифу підключив платну послугу, яку вона не замовляла. Відповідна скарга з'явилася на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Абонентка поповнила рахунок і вирішила активувати тариф, але натомість їй підключили непотрібну послугу, яка виявилася платною. При цьому, за словами клієнтки, на підтримку оператора їй допомогти не змогли.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"Доведеться скаржитися сюди, кол-центр – роздратовані оператори. Поповнила рахунок, замовила пакет послуг (з мого боку все зроблено коректно, але потім щось пішло не так – з рахунку списали кошти за іншу послугу, яку я не замовляла)", – поділилася жінка.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Абонентка заявила, що їй погодилися повернути кошти за помилково підключену послугу, але лише частину, що її вкрай обурило.

"З якоїсь чарівної причини повернути мені зможуть лише частину зі списаних коштів", - додала абонентка.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Фахівці Vodafone відреагували на скаргу та пообіцяли розібратися із проблемою клієнтки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone просить українців оформити "рік без абонплат" за 599 грн, виписує штраф та блокує номер.

Також наш портал інформував, по-старому вже не буде: мобільні оператори попередили про зміни в поповненні рахунку через термінали.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у абонентів Lifecell тануть гігабайти інтернету, навіть за вимкненого телефону: "Щось там глючить..."