Щомісяця українці змушені проходити марафон із паперовими платіжками, щоб сплатити за комунальні послуги. Однак можна забути про цю тяганину. Що потрібно зробити, розповіли у YASNO.

Щомісяця українці одержують платіжки за комунальні послуги, зокрема за електроенергію. Однак паперові рахунки можуть приходити із затримкою або зовсім не доставлятися адресату, а згодом накопичуються та займають зайвий простір у будинку.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

У YASNO розповіли, як назавжди забути про подібні проблеми і позбутися паперової тяганини. Так, українцям рекомендують відмовитись від старих платіжок на користь електронних, які генеруються в особистому кабінеті кожного споживача. Достатньо лише один раз заповнити форму на сайті.

"Варто вказати регіон, особовий рахунок та номер телефону. Після цього клієнт буде щомісяця після 10 числа отримувати viber-повідомлення з посиланням на персональний електронний рахунок. Його можна сплатити без комісії прямо зі смартфона", - повідомляє постачальник.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

У компанії наголосили, що такий вид платіжок споживачі отримують раніше, ніж паперові, тому жодних затримок з оплатою не буде. Тим більше сплатити рахунок також можна через особистий кабінет, програму YASNO або чат-бот.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишилися лічені дні: у YASNO звернулися до українців із важливим нагадуванням.

Також наш портал інформував, якщо нараховують зайві суми за електроенергію, якою не користуєтеся: YASNO розповіли, як цього уникнути.

Крім того, ми писали, енергетики готуються до найгіршого: голова "Укренерго" розповів, яким буде наступний опалювальний сезон.