Діти, чиї батько чи мати загинули на війні, отримуватимуть щорічну грошову допомогу у розмірі 50 тисяч гривень. Одноразова допомога надаватиметься юним українцям, які проживають у Львові. Про це повідомив мер Андрій Садовий на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нова програма підтримки дітей захисників та захисниць, які віддали життя у боротьбі за незалежність та свободу України, запрацює у Львові. Затвердити її планують напередодні Дня Незалежності на черговій сесії львівської міськради.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Сума у ​​розмірі 50 тисяч гривень виплачуватиметься один раз на рік, доки дитина не досягне повноліття. Допомога виплачується опікунам та може бути використана для оздоровлення чи навчання дитини.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Спільно з депутатами міської ради ми прийняли рішення встановити щорічну допомогу у розмірі 50 тисяч гривень кожній дитині до її повноліття. Ці кошти вони зможуть використати для свого навчання або оздоровлення", - заявив Андрій Садовий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Кабмін виділив 94,6 млн. гривень на програму підтримки українців: кому виплатять по 2000-3000 гривень.

Також наш портал інформував, одяг, продукти та набори для гігієни: від українців приймають заявки на гуманітарну допомогу, куди звертатися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що від українців вимагають повернути державну допомогу у розмірі 6500 грн: адвокати пояснили, чому це незаконно.