"Нафтогаз" попередив частину споживачів про нові правила передачі показників лічильника. Кому доведеться звикати до нововведення, пояснили на офіційній сторінці газопостачальної компанії в соціальній мережі Facebook.

До складу Групи Нафтогаз інтегрували ще три підприємства: АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Хмельницькгаз" та АТ "Миколаївгаз". У зв'язку з цим клієнтам підприємств доведеться по-новому передавати показники газових лічильників.

Показники лічильників, скріншот: YouTube
Показники лічильників, скріншот: YouTube

У "Нафтогазі" попередили, що робити це потрібно з 28 по 5 число кожного місяця. Зробити це можна через особистий кабінет на сайті gas.ua або чат-боти GASUA у вайбер, телеграм та месенджер Фейсбук.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Пенсіонери або клієнти, які не мають доступу до Інтернету, можуть передати показники через контакт-центр:

  • 066-300-2-888 (Vodafone)
  • 098-300-2-888 (Київстар)
  • 093-300-2-888 (Lifecell).

Також можна передати відомості про спожитий газ за допомогою SMS-повідомлення на номер 4647.

Раніше портал Знай повідомляв, українці скаржаться на затримку паперових платіжок від "Нафтогазу": як отримати рахунок, не чекаючи листоноші.

Також наш портал інформував, гаманець буде ціліше: як правильно зняти та передати показники лічильника за воду, щоб не переплачувати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що "Нафтогаз" розповів, що робити, якщо оплата за газ зарахувалася на помилковий особовий рахунок: інструкція.