Клієнт Monobank заявив, що йому без пояснень заблокували карту, яку він використав для волонтерської діяльності та мав усі докази. Про це він розповів на порталі Мінфін.

Українець пояснив, що вже майже рік займається волонтерством та допомагає ЗСУ, тому на карту надходить багато зарахувань. Через це він отримав повідомлення від банку про припинення співпраці без жодних пояснень.

Карта Monobank. Фото: скрін youtube
Карта Monobank. Фото: скрін youtube

"З осені минулого року займався волонтерством, робив збори та допомагав військовим. Досить давно отримую повідомлення від банку про розірвання відносин без жодних пояснень. Але я розумію, що, швидше за все, це сталося через багато зарахувань на картку", - поділився українець

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Чоловік зазначив, що звернувся до Monobank для надання доказів волонтерської діяльності та подальшого розблокування рахунку, проте фінустанова відмовилася їх розглядати.

"Нещодавно звернувся до банку з проханням розблокувати рахунок, запропонувавши всі докази, що засвідчують мою волонтерську діяльність (інвойси на оплату дронів, чеки, листування з військовими та фотозвіти від них, іменні подяки від бригад), на що банк все одно відмовився це розглядати", – обурився волонтер.

Monobank. Фото: скрін Мінфін
Monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, Monobank раптово закрив карту українки з активним депозитом: гроші зависли у повітрі.

Також наш портал інформував, клієнти скаржаться, що Monobank обмежує оплату за програмою єВідновлення: "Це змова великих мереж та банку".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, через збій у додатку Monobank українці втрачають гроші: у пастку може потрапити кожен.