Українці можуть одержати фінансову підтримку від ПриватБанку. Виплата у розмірі 2200 гривень зараховується на гривневі картки клієнтів. Як отримати кошти, пояснили на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк постійно працює над покращенням сервісів та нерідко запускає для клієнтів акції з приємними бонусами та подарунками. На цей раз українці можуть отримати фінансову підтримку на свої карти.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Отримати 2200 гривень можуть клієнти віком від 14 років, які мають активну картку Mastercard від ПриватБанку та отримують допомогу від міжнародних благодійних організацій.

Однак для цього необхідно виконати деякі умови:

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще
  • зареєструватися в акції за цим посиланням;
  • отримати грошову допомогу від міжнародних благодійних організацій на картку Mastercard ПриватБанку;
  • здійснити щонайменше 2 транзакції на загальну суму від 500 гривень з будь-яких карток Mastercard ПриватБанку в Україні або за кордоном.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Щомісяця ПриватБанк визначає 65 щасливчиків, яким на картку перераховує 2200 гривень. Акція буде діяти до 17 вересня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, встигніть до 30 вересня: ПриватБанк роздасть промокоди зі знижками на паливо, як отримати.

Також наш портал інформував, клієнти скаржаться, що Monobank обмежує оплату за програмою "єВідновлення": "Це змова великих мереж та банку".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".