"Нафтогаз" попередив про важливе оновлення, яке може спростити життя кожному клієнту. Що потрібно знати споживачам, розповіли на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соціальній мережі Facebook.

"Нафтогаз" намагається регулярно проводити покращення онлайн-сервісів, щоб обслуговування клієнтів було максимально зручним та швидким. Так, компанія провела чергове оновлення, мета якого заощадити споживачам ще більше часу.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

"Сайт ДК "Нафтогаз України" оновлено. Клікніть новий розділ "Клієнтам" та отримуйте корисну інформацію у зручний спосіб", - повідомили споживачів.

Завдяки оновленню клієнти зможуть у кілька кліків отримати низку послуг:

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
  • передати показання газового лічильника;
  • стати клієнтом компанії;
  • дізнатися про номер особового рахунку;
  • перевірити статус заявки;
  • завантажити документи;
  • отримати офіційну інформацію;
  • зв'язатися із фахівцями "Нафтогазу".

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Також у "Нафтогазі" нагадують, що в онлайн-режимі клієнти можуть отримати платіжки за газ і одразу їх сплатити. Однак для цього потрібно мати власний кабінет my.gas.ua.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям нараховують помилкові борги, а списувати ніхто не поспішає: "Нафтогаз" та облгази переводять стрілки.

Також наш портал інформував, що українці скаржаться на затримку паперових платіжок від "Нафтогазу": як отримати рахунок не чекаючи листоноші.

Крім того, ми писали, що "Нафтогаз" розповів, що робити, якщо оплата за газ зарахувалася на помилковий особовий рахунок: інструкція.