У Києві сьогодні можна зустріти чимало пам'ятних будівель, які мають дуже багату історію, проте не всі бажають бачити їх на вулицях столиці. Зокрема, днями на Подолі знесли 200-річну садибу, через що в мережі спалахнув скандал.

Водночас PR-директор будівельної компанії "Ковальська" Данило Ваховський, висуваючи "власну думку", розкритикував захисників історичної спадщини України. За його словами, Київ "має перетворюватися на велике європейське місто", де немає місця "радянським і сільським" будинкам.

"Ви на повному серйозі хочете бачити такий Київ? Для мене ця розруха навпаки одна з причин не відвідувати Поділ", - додав він.

Пост Данила Ваховського, скріншот
Пост Данила Ваховського, скріншот

На пост Ваховського звернув увагу військовослужбовець, активіст Олег Симороз. За його словами, чоловік відверто спекулює на тому, що знесений будинок на Подолі вже був у жалюгідному стані.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Так, він не пише про реставрацію, він пише лише про те, що його треба знести к х**м і побудувати нову скляну залу** і тоді буде кайф", - написав Симороз.

Однак Ваховський, як зазначив Симороз, жодного слова не сказав про реставрацію, йому хочеться знести весь історичний Київ та побудувати нове місто. Крім того, військовий зауважив, що Ваховський звинувачує у всьому незадоволений киян, а не забудовників.

"Типу, що всі біди не через забудовників, а через киян, яким не подобається, що Поділ зараз рівняють з землею. Хуйлуша там далі пише про якісь дебати, ну короче повірив в себе. Так діячам хочеться передати, що попустись чорт, ти на цих дебатах будеш опущений і підеш плакати. Можем спробувати. Шерсть кончена. Тьфу.", - додав військовий.

Твіт Олега Симороза, скріншот
Твіт Олега Симороза, скріншот

Нагадаємо, Зеленський звільнив усіх обласних військкомів: "Державна зрада!"

Раніше ми писали про те, що треба було хоч щось: на Одещині затримали голову райради, який привласнив човен

Як повідомляв Знай.ua, перемога буде через 3 роки? Українська мольфарка розповіла про таємні дати закінчення війни