Українці, які не встигли подати заявку на отримання державної допомоги у розмірі 5000 гривень, ще можуть звернутися за виплатою. Деталі повідомляються на офіційному сайті уряду.

Уряд продовжив термін прийому заяв на виплату грошової допомоги постраждалим від підтоплення у Херсонській та Миколаївській областях. Так, українці, які не встигли звернутися по виплати, можуть подати заявку до 31 жовтня 2023 року включно.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"На 7 серпня таку фінансову підтримку вже отримали постраждалі мешканці Херсонської та Миколаївської областей на загальну суму майже 52 млн гривень. Зокрема, грошову допомогу виплачено 9427 жителям Херсонщини та 944 – Миколаївщини", - йдеться у повідомленні.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Громадяни можуть отримати 5000 гривень допомоги на банківську картку чи готівкою через "Укрпошту". При цьому виплати нараховуються людям, які на момент теракту на ГЕС мешкали на території областей, які постраждали від підтоплення.

Також допомога надається всім, хто з 6 червня залишив підтоплені райони тимчасово окупованої території Лівобережжя та перебрався до регіонів, які контролюють український уряд.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, до 100 тисяч в одні руки: українцям терміново потрібно подати заяву на отримання соцдопомоги.

Також наш портал інформував, якщо виплат від держави не вистачає: ВПО можуть отримати додаткову допомогу, хто та на яких умовах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Кабмін виділив 94,6 млн. гривень на програму підтримки українців: кому виплатять по 2000-3000 гривень.