Для всіх наших шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок з комуналки, є дуже важливі новини щодо субсидій. Справа в тому, що якщо сім'я має транспортний засіб, то це ще не підстава залишати її без державної допомоги на оплату комуналки.

Іншими словами, наявність у домогосподарства транспортного засобу не перешкоджає отриманню субсидії для оплати послуг ЖКГ, зокрема у випадку з багатодітними чи прийомними сім'ями.

Втім, допомогу нададуть, якщо звичайна сім'я придбала транспорт, але лише за однієї умови. Про це стало відомо завдяки інформації від прес-служби Пенсійного фонду України.

Оформлення документів, скріншот: YouTube
Оформлення документів, скріншот: YouTube

У Пенсійному фонді України дали відповідь на запитання щодо купівлі транспортного засобу: "Ми придбали мотоцикл вартістю 21 тисячу гривень. Чи позначиться це на призначенні субсидії?".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У ПФУ зазначили, що мотоцикли, вартість яких на дату набуття права власності не перевищує чотирьох розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня року, з якого призначається субсидія, не входять до переліку транспортних засобів, наявність яких може спричинити відмову у призначенні субсидії.

Оформлення документів, скріншот: YouTube
Оформлення документів, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що цього року ця сума становить 26 800 гривень.

Нагадаємо, список одержувачів субсидії розширили: хто ще має право на допомогу.

Раніше повідомлялося, які доходи враховують під час призначення субсидії і коли її можуть скасувати: у ПФУ нагадали про важливе.

Також, як виправити показники електролічильника, які були передані неправильно: інструкція YASNO.