Уряд виділив 94,6 мільйона гривень на виплати українцям. Хто і скільки зможе отримати, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у соцмережі Facebook.

Виділені кошти будуть спрямовані на забезпечення виплат одноразової грошової допомоги українцям, евакуйованим до безпечних регіонів.

Евакуація українців. Фото: YouTube
Евакуація українців. Фото: YouTube

"Сьогодні Урядом схвалено новий механізм використання коштів на потреби евакуйованого населення. Зокрема, здійснено розподіл коштів з рахунку Мінреінтеграції, відкритого в НБУ, у сумі понад 94,6 млн гривень на нову бюджетну програму "Здійснення заходів з підтримки евакуйованих осіб та осіб, які проживають в деокупованих населених пунктах"", - йдеться у повідомленні.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У відомстві нагадали, що розмір одноразової допомоги становить 2 тисячі гривень для всіх евакуйованих громадян, крім дітей та осіб з інвалідністю, для них передбачено виплати 3 тисячі гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям із новонародженими дітьми видають набори: хто і як може отримати одяг, харчування та інші товари.

Також наш портал інформував, українцям, які проживають у Польщі, виплачують до 7300 злотих на ремонт житла: як отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, продукти харчування, гігієнічні засоби, одяг та постільна білизна: українцям нададуть безкоштовну допомогу.