Компанія-постачальник електроенергії "YASNO" надає споживачам бонуси, які можна отримати, виконавши лише одну умову. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Українці вже знають, що за своєчасну оплату платіжок можна отримати знижку на оплату блакитного палива від компанії "Нафтогаз". Споживачі електроенергії, які користуються послугами "YASNO", також можуть розраховувати на приємні бонуси.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Так, клієнти, які вчасно та в повному обсязі оплачують рахунки за світло, можуть щомісяця отримувати бонуси у розмірі 10% від суми.

"Ми нараховуємо бонуси за оплату рахунків. Усім, хто оплачує рахунки до 20 числа у розмірі від 100% і більше", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube

У "YASNO" зазначили, що кожен бонус еквівалентний 1 гривні. Однак використовувати нарахування для оплати платіжок, як заявляють у компанії, не можна, але все ж таки можна витратити з користю.

"Ви можете обміняти бонуси на вигідні знижки на товари у нашому магазині та у наших партнерів. Бонуси обмінюються в еквіваленті 1 бонус = 1 грн", - пояснили клієнтам.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, економія на електроенергії до 50%: у Yasno пояснили, як правильно знімати показання двозонного лічильника.

Також наш портал інформував, українці скаржаться на затримку паперових платіжок від "Нафтогазу": як отримати рахунок, не чекаючи листоноші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ціни та попит рекордно впали, саме час готуватися до зимових блекаутів: скільки коштують генератори та павербанки влітку.