ПриватБанк звернувся до всіх клієнтів, які мають пластикові картки. Що потрібно знати українцям, йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк попередив усіх клієнтів, що термін дії їхніх пластикових карток продовжується ще на два роки. Таке рішення ухвалили у зв'язку зі складною ситуацією в країні через війну, адже не всі клієнти можуть звернутися до відділення для перевипуску картки.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Ми продовжили термін дії пластикових карток ще на 24 місяці. Тож не обов'язково зараз перевипускати картки, якщо період використання закінчився. Вони будуть працювати ще 2 роки понад той термін, який зазначений на карті", - попередили клієнтів.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

У банку зазначили, що власникам прострочених карток будуть доступні такі операції:

  • зняття готівки у банкоматах;
  • поповнення рахунку;
  • оплата у магазинах через POS-термінали;
  • операції у мобільному банкінгу;

Однак для покупок в інтернеті доведеться створити Digital карту у "Приват24". Процедура триватиме не більше 10-15 хвилин.

Раніше портал Знай повідомляв, відкрийте "Приват24" і дотримуйтесь інструкцій: як отримати 50 тисяч гривень від ПриватБанку.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, ми писали, переклади по-новому: ПриватБанк попередив про зміни в "Приват24".