Українці можуть отримати від ПриватБанку 50 тисяч гривень. Однак для цього доведеться виконати певні умови. Інструкцію опублікували на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк регулярно радує клієнтів вигідними акціями та різними бонусами. Цього разу він надав шанс виграти солідну суму – 50 тисяч гривень. Також кожен учасник акції одержати гарантований кешбек у розмірі до 2,5 тисяч гривень.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

"Створіть акаунт Payoneer через Приват24 та протягом одного з етапів акції переказуйте кошти на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП на суму від 500 дол. США (в еквіваленті). Отримайте за це гарантований кешбек до 2500 грн, який залежить від суми переказу", - йдеться у повідомленні.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У ПриватБанку наголосили, що 50 тисяч гривень буде розіграно за підсумками акції між усіма учасниками, які виконали умови. Також клієнтів попередили, що акція діятиме до 31 жовтня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, перекази по-новому: ПриватБанк попередив про зміни до "Приват24".

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".