У "Нафтогазі" розповіли, як повернути переплату за блакитне паливо від попереднього постачальника, якщо чеки, що підтверджують оплату, були втрачені. Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці компанії у Facebook.
Споживач звернувся до "Нафтогазу" і поскаржився, що не може повернути переплату від попереднього постачальника, оскільки чеки про сплату було втрачено. У компанії дали пораду, як діяти у такій ситуації.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"У разі, якщо чеки втрачені, рекомендуємо звернутися до установи, де здійснювали оплату та запросити дублікати чеків", - відповіли фахівці.

Платіжки за газ, скріншот YouTube
Платіжки за газ, скріншот YouTube

У "Нафтогазі" також нагадали споживачеві, як подати запит постачальнику на повернення переплати та отримати всю суму на банківську картку.
"Якщо у вас є переплата від попереднього постачальника, повернення переплат можна на свій банківський рахунок. Для цього слід написати заяву Вашому попередньому постачальнику газу, прикріпивши копії кількох документів. Ви можете надіслати заяву на офіційну поштову чи електронну адресу попереднього постачальника", - пояснили в компанії.
Як повернути переплату. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Як повернути переплату. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще