"Нафтогаз" звернувся до українців, які з тієї чи іншої причини нагромадили борг за блакитне паливо. Що бажати із заборгованістю, розповіли на офіційному сайті газопостачальної компанії.

Фінансове становище багатьох українців відчутно погіршилося через повномасштабну війну і вони не в змозі повною мірою оплачувати комунальні послуги, зокрема за блакитне паливо.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Так, у "Нафтогазі" дали пораду для споживачів, які опинилися у скрутному становищі та розповіли, як позбутися боргу, якщо немає можливості одразу його погасити.

"Якщо клієнт опинився у скрутному становищі і не може одразу розрахуватися з нами за весь обсяг спожитого газу, ми підемо на зустріч та розробимо план погашення заборгованості відповідно до фінансових можливостей клієнта", - зазначили у компанії.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Споживачам навіть не доведеться особисто звертатися до постачальника, адже все можна зробити дистанційно через популярні месенджери.

"Провести реструктуризацію боргу у нас можна онлайн через чат-бот GASUA у Viber та Telegram та NaftogazGasSupply у Facebook Messenger", - додали в "Нафтогазі".

Борги на газ. Фото: скрін gas.ua
Борги на газ. Фото: скрін gas.ua

Раніше портал Знай повідомляв, українці скаржаться на затримку паперових платіжок від "Нафтогазу": як отримати рахунок, не чекаючи листоноші.

Також наш портал інформував, у "Нафтогазі" розповіли, хто відповідає за прийом показників газового лічильника із фото: впливає на квитанції.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Бережіть нерви": "Нафтогаз" дав пораду українцям, яким приходять "неправильні" платіжки.