ПриватБанк оновив додаток "Приват24", додавши до нього новий функціонал. Подробиці клієнтам розкрили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк регулярно проводить роботи з покращення сервісів, зокрема мобільного банкінгу, який суттєво спрощує життя клієнтам. Так, цього разу українцям повідомили про нове оновлення у "Приват24".

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

У банку заявили, що у додатку з'явився новий функціонал, що стосується переказів коштів.

"Для отримання переказу на свою картку, не обов'язково ділитися її номером. Формуйте оновлене посилання, щоб зручно приймати перекази на свою картку. Для цього виберіть картку в меню "Гаманець" → "Реквізити" → "Посилання"", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Приват24, фото: кадр з відео
Приват24, фото: кадр з відео

Крім того, у ПриватБанку" зазначили, що в меню "Комунікації" додали перехід на сайт всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", де клієнти за необхідності зможуть отримати психологічну самодопомогу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк порадував новим функціоналом у "Приват24": підприємці оцінять.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".