Українець поскаржився на Monobank через несподіване блокування його картки з усіма коштами. Деталі інциденту він розповів на порталі Мінфін.

Клієнт Monobank заявив, що його банківську картку, на якій було близько 50 тисяч гривень власних коштів, заблокували та зажадали підтвердити законність грошей. Після надання документів фахівці банку заявили, що питання начебто вичерпано, проте доступу до грошей не повернули.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

"Монобанк заблокував мою картку і більш ніж 50 тис. грн моїх особистих коштів. Я написав у підтримку і вони попросили надати документи, що підтверджують походження коштів. Я надав одразу ж з усіма поясненнями.Сказали що питань додаткових до мене немає, але триває якась перевірка", - поділився клієнт.

Карта Monobank. Фото: скрін youtube
Карта Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Українець зазначив, що його вкрай обурило таке ставлення до клієнтів, адже він лишився без грошей на невизначений термін.

"Перевірити документи – справа кількох хвилин. На запитання, скільки триватиме перевірка, мені відповіли, що не знають. Здається, що там ніхто нічого не перевіряє, а просто користуються моїми коштами. Дуже розчарований їхніми діями", - зазначив чоловік.

Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, клієнти скаржаться, що Monobank обмежує оплату за програмою єВідновлення: "Це змова великих мереж та банку".

Також наш портал інформував, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Крім того, ми писали підозрілі суми для переказів: скільки одноразово можна отримати на карту.