"Ощадбанк" з 1 серпня запроваджує нові тарифи на одну з найпопулярніших послуг для клієнтів. Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" - один із найбільших банків країни, який постійно розвиває сервіси та перебуває на зв'язку з клієнтами, щоб враховувати їхні пропозиції та невдоволення.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Так, цього разу до фінустанови звернувся незадоволений українець, якому надійшло повідомлення про підвищення тарифів на послуги з 1 серпня 2023 року.

Співробітник "Ощада" відповів чоловікові та не спростував інформацію. Він порекомендував підключити безкоштовні push-сповіщення або повідомлення на email, якщо нові ціни не влаштовують.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Як зміняться тарифи з 1 серпня?

Інформування клієнтів через Viber коштуватиме 10 гривень на місяць. За SMS-повідомлення українцям доведеться щомісяця віддавати по 12 гривень. Перевірка балансу картки через Контакт-центр коштуватиме 5 гривень за кожну операцію.

Підвищення тарифів. Фото: скрін facebook.com/oschadbank
Підвищення тарифів. Фото: скрін facebook.com/oschadbank

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям розповіли, яких доларів не приймають у відділеннях Ощадбанку: "Якщо в гаманці старенькі банкноти..."

Також наш портал інформував, ПриватБанк блокує карти українцям в окупації і заганяє в боргову яму: зняти обмеження відмовляється, але сам нею користується.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".