Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу до супермаркету чи ринку уважно стежать за змінами цінників на популярні овочі, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів на кінець липня оновили ціни на кукурудзу.

Важливо відразу, що йдеться не про консервований овоч, а про ту кукурудзу, яку українці звикли варити і смакувати з вершковим маслом.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним від аналітиків порталу, де щодня моніторять ціни на продукти gotoshop.

Ціни на кукурудзу, скріншот: YouTube
Ціни на кукурудзу, скріншот: YouTube

Вартість кукурудзи

Так, станом на 27 липня цінник на зерна кукурудзи бренду Spela 350г у супермаркетах "Сільпо" беруть 44,49 грн. Солодка кукурудза в упаковці 400г у магазинах "Сільпо" продається по 33,99 грн. У супермаркетах "Фора" за один качан кукурудзи вимагають 25,99 грн. А от у "Сільбо" одна кукурудза коштує 24,90 грн.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ціни на кукурудзу, скріншот: gotoshop
Ціни на кукурудзу, скріншот: gotoshop

Для розуміння повної картини давайте дізнаємося про актуальні ціни на вершкове масло і сіль.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сіль

За 6,99 грн/кг можна купити йодовану сіль у Форі, а ось найдешевша кам'яна сіль продається у Варусі – 16,70 грн/кг. В Ашані вартість солі стартує від 18,20 грн/кг, а в Новусі від 18,49 грн/кг. Кілограм солі у Таврія В коштуватиме 18,50 грн., а в ЕКО Маркеті – 24,90 грн.

Ціни на сіль у супермаркетах, скріншот
Ціни на сіль у супермаркетах, скріншот

Ціни на вершкове масло

Вартість упаковки вершкового масла жирністю 73% вагою 200 г у супермаркетах стартує від 35,90 грн. Таку ціну встановлено в ЕКО Маркеті. За 39,90 грн. можна купити вершкове масло у Варусі, а в Ашані вартість стартує від 49,90 грн.

На 9 коп дорожче вершкове масло можна купити в Новусі - 49,99 грн. за 200 г, але з урахуванням знижки 33%. Інші пропозиції супермаркетів перевищують 50,00 гривень за 200 грам олії жирністю 73%.

Ціни на вершкове масло. Фото: скрін Мінфін
Ціни на вершкове масло. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, кавуни, дині та лохина різко подешевшали на полицях супермаркетів, а сезон тільки почався.

Раніше повідомлялося, набір для консервації став доступнішим, діставайте банки: скільки в супермаркетах коштує цукор, сіль та оцет.

Також, в Україні очікується рекордне падіння цін на капусту: 12 грн за кіло – це ще не межа.