Міжнародні партнери дають Україні мільярди доларів як в грантах, так і позиками.

Про це заявив депутат Михайло Цимбалюк, пише Четверта студія. Ці гроші скеровують на соціальні виплати, зарплати працівникам державних органів. Але для того, щоб підвищувати соціальнгі виплати, слід, щоб надходження в бюджет були вищими, адже у країні війна.

Пенсія в Україні, фото depocitphotos
Пенсія в Україні, фото depocitphotos

"Все, що заробляє країна самостійно йде на потреби нашого війська. Відтак – коли очікувати підвищення пенсій та соцвиплат залежатиме від ситуації на фронті і наближенні нашої перемоги у російсько-українській війні”, – наголосив Цимбалюк.

За словами Цимбалюка, частка МВФ у цій допомозі – відносно невелика, але і важлива, оскільки на цю структуру та орієнтуються інші партнери.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Михайло Цимбалюк. Фото: кадр з відео
Михайло Цимбалюк. Фото: кадр з відео

Так, говорить Цимбалюк, із понад 50 мільярдів доларів, які Україна отримала від союзників від початку війни, МВФ надав 5,6 млрд. У наступні чотири роки країни Великої сімки та ЄС зобов’язалися надати Україні 115 млрд доларів, а нова програма МВФ розрахована на 15,6 млрд на 5 років.

Нагадаємо, ми писали, що добровільні внески для пенсії: хто не зможе вплинути на її розмір.

Як повідомляв "Знай.ua" як українцям правильно зняти показники: коли слід це зробити.

Також "Знай.ua" інформував, українцям дали можливість докупити страховий стаж: скільки треба заплатити.