Абонент Lifecell стверджує, що мобільний оператор пригрозив йому колекторами через борг у розмірі 43 гривні. Про це він написав у коментарях на офіційній сторінці компанії у соцмережі facebook.

Українець розповів, що отримав повідомлення від мобільного оператора із закликом сплатити борг за послугою "Додаткові гроші". У разі невиконання зобов'язання, заборгованість пообіцяли передати до "агенції зі стягнення заборгованості". За словами абонента, сума боргу становить лише 43 гривні.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Це прямі погрози, також був дзвінок від оператора Лайфа. Але він чомусь спілкувався грубо. Також заборгованість -43грн, які взяв місяць тому. Навіть "Київстар" так не робить", - обурився абонент.

Скарга на Lifecell. Фото: facebook.com/lifecellua
Скарга на Lifecell. Фото: facebook.com/lifecellua

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Фахівці Lifecell відповіли на скаргу та підтвердили, що якщо за номером є заборгованість, то її потрібно закрити. В іншому випадку компанія має право вжити низку заходів, зокрема звернутися до агенції зі стягнення заборгованості.

"Звернутися до спеціалізованих агентств зі стягнення заборгованості. У цьому випадку персональні дані абонента-боржника, що є у оператора, будуть передані таким спеціалізованим агентствам виключно з метою стягнення заборгованості", - йдеться на офіційному сайті оператора.

Покарання за борги Фото: скрін lifecell.ua
Покарання за борги Фото: скрін lifecell.ua

Раніше портал Знай повідомляв, "Яка самостійність": українці помітили, що з рахунків Lifecell безвісти пропадають 5 гривень.

Також наш портал інформував, у абонента Київстар безпідставно списують кошти та годують обіцянками: технічний збій.

Крім того, ми писали, Lifecell нараховує деяким українцям безкоштовні хвилини та гігабайти: перевірте, чи є у списку.