Йдеться про тариф Фіксований, до травня 2024 року газ коштуватиме 7 гривень 96 копійок.

У ефірі телемарафону "Єдині новини" про це розповів очільник Нафтогазу Олексій Чернишов.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Я хочу заспокоїти всіх українців. Нафтогаз не планує збільшувати ціну на газ для населення в цьому опалювальному сезоні, наступної зими. Тому українці можуть бути впевнені, що їхні платіжки не зростатимуть," – розповів він.

Зазначається, що такий крок підтримає не лише українців, які залишилися в країні, а й тих, що тимчасово виїхали.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Особливо важко тим людям, які перебувають за кордоном, фактично їм потрібно сплачувати за нерухомість за кордоном, а також платити за опалення в квартирах, де вони тимчасово не живуть.

Очільник "Нафтогазу" також закликав українців вчасно сплачувати за газ і опалення, адже компанія – важливий платник податків, який поповнює держбюджет.

Нагадаємо, ми писали, що "Нафтогаз" розповів, як повернути кошти за платіжками: що потрібно знати споживачам.

Як повідомляв "Знай.ua" у "Нафтогазі" розповіли, що українці можуть повернути гроші за однією з платіжок: сума повернення досить велика.

Також "Знай.ua" інформував, за сплачені послуги можна отримати компенсацію: як це зробити українцям.