Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" заявляє про те, що у неї закінчився термін виконання функцій та обов'язків постачальника "останньої надії" (ПОН) з 22 липня цього року.

У "Нафтогазі" зазначили, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України №917-р від 22 липня 2020 року її було визначено ПОН на три роки. Про це повідомляє пресслужба "Нафтогаз України".

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Колишній керівник ОГТС України Сергій Макогон написав у своєму Facebook, що невідомо, що буде далі.

Знову всі несанкціоновані відбори газу через небаланси впадуть на ОГТСУ? При існуючий забороні на відключення споживачів відсутність "постачальника останньої надії" загрожує накопиченням багатомільярдних боргів перед ОГТСУ та облгазами. Цікавить позиція МінЕнерго та Наглядової Ради МГУ — цікавиться Макогон.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Дехто з українців вважає, що ПОН подовжать, адже компенсації в бюджеті не закладені.

"Це для привернення уваги. НАК з новим керівником вже намагався так робити. Але в бюджеті коштів на компенсації точно не передбачено. Тому вкажуть на помилки і продовжуть ПОН далі. А причиною рішення напевно стала фінзвітність за 1 півріччя. Думаю що скоро побачимо", - написав користувач Тарас Середа.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що у "Нафтогазі" розповіли про законність перевірок лічильників облгазами.

Як повідомляв "Знай.ua" "Нафтогаз" влаштував українці телефонний "терор": жінка запевняє, що борг повісили самі.

Також "Знай.ua" інформував, чи залізуть українці у борги цієї зими: що буде з тарифами у новому опалювальному сезоні.