Українка заявила, що "Нафтогаз" влаштував їй телефонний "терор" через неіснуючий борг. Відповідну скаргу вона залишила у коментарях на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Клієнтка заявила, що їй телефонують нібито з компанії "Нафтогаз" і вимагають борги за блакитне паливо. При цьому суму "боргу" з кожним місяцем підвищують.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

"Мене тероризує газопостачальна компанія "Нафтогаз України" з телефону +380736842818 і вимагає борги за газ, які з кожним місяцем катастрофічно зростають", - зазначила українка.

Жінка зазначила, що це виглядає вкрай дивно, оскільки оплачує послуги компанії регулярно і в особистому кабінеті немає інформації про заборгованість.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

"У моїх особистих кабінетах Нафтогаз України та Газопостачальної компанії відзначається регулярна оплата за лічильником, де боргів немає. Це один із видів шахрайства???", - додала клієнтка.

Фахівці "Нафтогазу" відреагували на скаргу українки та запропонували надати номер особового рахунку, щоб докладно у всьому розібратися, адже в цьому випадку не виключено витівки шахраїв.

"Нафтогаз". Фото: скрін NaftogazGasSupply
"Нафтогаз". Фото: скрін NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" розповіли, що українці можуть повернути гроші за однією з платіжок: сума повернення досить велика.

Також наш портал інформував, у "Нафтогазі" розповіли, хто відповідає за прийом показників газового лічильника із фото: впливає на квитанції.

Крім того, ми писали, "Бережіть нерви": "Нафтогаз" дав пораду українцям, яким приходять "неправильні" платіжки.