"ПриватБанк" один з найбільш популярних банків, та часто густо фінустанова отримує не тільки схвальні відгуки, а й критику.

Цього разу під дописом пресслужби в Facebook написав українець, який звинуватив ПриватБанк у злодійстві. Він зазначає, що після того, як мами не стало, він оплатив борг за кредиткою, і вважав, що більше нарахувань не мало б бути.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Приват банк злодії! По смерті мами, кредит сплатив в розмірі 6500 грн, ще й передплата була у 2500 грн, решту не повернули. За рік часу, з'являлась сума ще 6500 грн кредиту і тепер приват банк претендує на частину хати... — скаржиться чоловік.

Скриншот коментрів
Скриншот коментарів

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На жаль, ПриватБанк ніяк не зреагував на коментар українця. Імовірно, чоловікові треба було б закрити кредит, та вимагати від банку довідки про його закриття, щоб нарахувань більше не надходило.

Цікаво, що коментар з'явився під дописом про початок просвітницького проєкту на Youtube, який би навив українців не стати жертвами шахраїв.

ПриватБанк розпочинає просвітницький YouTube-проєкт, щоб привернути увагу українців до правил платіжної безпеки та навчити протидіяти шахраям. — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні скасують банківську таємницю: кому можна починати нервувати.

Як повідомляв "Знай.ua" аптекам заборонили спекуляції: мають терміново внести зміни.

Також "Знай.ua" інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.