Українець поскаржився на жахливу роботу Приватбанку, через яку він тепер має заборгованість та зіпсовану кредитну історію. Чоловік не мав жодних проблем із кредитами, то того моменту поки не взяв у банку "Оплату частинами".

Відповідний відгук він опублікував на сайті Мінфіну.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Клієнт "Приватбанку" розповів, що йому знадобилась така функція, як "Оплата частинами".

Українець був поінформований про те, що у відповідну дату місяця, з його карти буде списуватись визначена сума в оплату товару.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Після того як чоловік вже оплатив декілька платежів таким способом, "ПриватБанк" раптово та без пояснень скасовує оплату з картки автоматом і висуває рахунок, за яким треба оплачувати самому.

"Я про це нічого не знаю і ніхто не попередив! Хоча б у якомусь повідомленні! Я все сиджу і чекаю, а сума не знімається! І про диво вже після дати оплати приходить повідомлення погасіть заборгованість за таким рахунком! І тепер оплачувати самому! Оскільки час оплати минув! Я тепер боржник!", - обурився клієнт фінустанови.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Через те, що банк вчасно не попередив його про зміну правил, у чоловіка не тільки утворилась заборгованість, яку він тепер має сплачувати, а й була зіпсована кредитна історія. Через вину банку він не зможе більше оформити кредит за необхідності.

"Тепер кредитна історія в одному місці після кількох років бездоганності! Найгниліший банк і несе гнильце ой як сильно! Зарікався зв'язуватися! Висновок! Якщо хочете зіпсувати кредитну історію милості просимо в прекрасний "ПриватБанк". Може їм потрібен план по боржникам? знаю!", - додав українець.

Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв по 50 гривень за "зелений"? Економісти спрогнозували, як зміниться курс долара у липні.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" потрапив у скандал через "не такі" долари: "Відхилення у захисних елементах".

Крім того, ми писали, ПриватБанк проводитиме обмін доларів за новими правилами: які купюри приймуть, а які ні.