Пенсійний фонд нагадав про знижку в 50% на оплату комуналки, хто на неї може претендувати та як отримати.

Сім'ям, які виховують трьох і більше дітей, надається 50-відсоткова знижка. Про це нагадали у ПФУ.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Вона розповсюджується на оплату житла в межах норм, передбачених законодавством (21 кв. метр загальної площі житла на кожного члена сім’ї, який постійно проживає в жилому приміщенні (будинку), та додатково 10,5 кв. метра на сім’ю).

Також на користування комунальними послугами (газопостачання, електропостачання та інші послуги) та на вартість скрапленого балонного газу для побутових потреб (в межах норм та соціальних нормативів, визначених Кабінетом Міністрів України).

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

А ще доступна пільга на вартість палива (у разі якщо відповідні будинки не мають центрального опалення).

Пільги надаються багатодітним сім'ям незалежно від виду житла та форми власності на нього. Призначається пільга на 12 місяців з місяця, коли таке право виникає.

Зазначена пільга може бути надана за умови, що розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї за попередні шість місяців, виходячи з розрахунку на одного члена сім’ї, не перевищує розміру доходу, який дає право на отримання податкової соціальної пільги (у 2023 році це 3760 грн).

Нагадаємо, ми писали, що ритуальна служба нараховували премії 1000% "мертвим душам": Україну обікрали на мільйони.

Як повідомляв "Знай.ua", на 15% дорожче: в Україні прогнозують зростання цін на продукти першої необхідності у липні.

Також "Знай.ua" інформував, чоловік за 37 днів примудрився чотири рази одружитися, щоб піти у відпустку: перший шлюб протримався 8 днів.