Українка стверджує, що ПриватБанк "приписав" їй величезний борг у розмірі 10 тисяч гривень. Подробиці вона розкрила у своїй скарзі, яку опублікувала на порталі Мінфін.

Клієнтка ПриватБанку заявила, що виявила на своїй карті незрозумілий борг у дуже пристойну суму – 10 тисяч гривень. За її словами, вона зверталася на підтримку банку, де заявили про "некоректні дані" системи.

"ПриватБанк", фото: Знай.ua
"ПриватБанк", фото: Знай.ua

"До поповнення кредитної картки борг був 22.000, а після став на 10.000 більше. По всій історії платежу. Добре, що я маю докази цього. У службі підтримки кажуть що система оновилася і некоректні дані ввела. Як вам таке?", - поділилася українка.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Жінка зізналася, що вкрай обурена інцидентом і закликала клієнтів банку зберігати інформацію про всі платежі, щоби не опинитися на її місці.

"Люди, закликаю вас усі платежі десь зберігати. Я ще такого шахрайства не бачила! Чи не соромно обкрадати людей у ​​такий час?", - додала клієнтка.

У ПриватБанку відреагували на скаргу, проте той факт, що "приписано" борг, не підтвердили, але запропонували розібратися в ситуації.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, збій у банкоматах ПриватБанку: українець раптово залишився без грошей і картки.

Також наш портал інформував, ПриватБанк "поставив на лічильник" клієнта після того, як з його карти вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Довелося викликати поліцію": українка стверджує, що ПриватБанк видав їй фальшиві долари.