В Україні триває повномасштабна війна і багато громадян опинилися у складному фінансовому становищі. Такі категорії людей отримують допомогу від держави та благодійних організацій. Водночас постраждалі від війни можуть отримати підтримку за допомогою платформи "Співдія".

Через повномасштабну війну багато українців втратили заробіток та житло, тому їм надається допомога від держави у вигляді грошових виплат, а також різних організацій також у вигляді грошової підтримки чи гуманітарної допомоги.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Так, громадяни, які опинилися у скрутному становищі, можуть отримати гуманітарну допомогу на платформі "Співдія". Підтримка надається не лише внутрішньо переміщеним особам, а й усім, хто постраждав від воєнних дій та потребує підтримки.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Для отримання продуктів харчування, ліків, засобів гігієни, одягу, побутової хімії та інших засобів необхідно заповнити заявку на сайті spivdiia.org.ua. Фахівці координаційного хаба передзвонять для підтвердження запиту, але слід врахувати, що заявки обробляються в порядку критичності та часу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишилися без дому і потребуєте допомоги: як оформити довідку ВПО та виплати від держави, інструкція.

Також наш портал інформував, студенти на вихід: український уряд знайшов спосіб забезпечити ВПО житлом, навіть ремонт не потрібен.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям безкоштовно роздають продуктові набори, ліки та корм для тварин: де і як отримати.