Українець розповів, що через збій у банкоматі ПриватБанку не тільки не зміг зняти готівку, а й залишився без банківської картки. Деталі він розкрив у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Українець зазначив, що скористався банкоматом ПриватБанку, щоб зняти гроші з картки іншого банку. Втім, пристрій "з'їв" карту, а назад не видав.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

"Банкомат привата зʼїв карту укрсіба. Карта зарплатна, за цей рік другий раз доведеться відновлювати. Тех підтримка просто культурно послала, карту знищено", - розповів чоловік.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Українець обурився тим, що цей інцидент відбувається з ним уже вдруге за рік. При цьому ПриватБанк відмовляє у поверненні картки, хоч вона і іменна, а також відмовляється компенсувати витрати на її перевипуск.

"Не компенсують перевипуск і карти, ціна питання 50 гривень. За свої технічні помилки 50 гривень можна було б і потратити, але вони чисто ігнорують. При інкасації терміналу відмовились віддавати карту, аргументуючи тим, що не можуть довести що карта моя — хоча вона зарплатна з прізвищем і імʼям", - обурився українець.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк "поставив на лічильник" клієнта після того, як з його картки вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать".

Також наш портал інформував, "Довелося викликати поліцію": українка стверджує, що ПриватБанк видав їй фальшиві долари.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Зжер гроші, не сказавши спасибі": українець розповів, як термінали ПриватБанку обирають клієнтів.