Українка розповіла, що сплатила постачання блакитного палива, але кошти не зарахувалися за призначенням. У результаті почалися розбирання з "Нафтогазом" та паперова тяганина. Про це вона розповіла на сторінці газопостачальної компанії у соціальній мережі facebook.

Жінка пояснила, що сплатила платіжку за доставку газу, але кошти десь загубилися і розпочався справжній квест із документами. За її словами, у "Нафтогазі" не дуже лояльно поставилися до її проблеми, хоч вона і була спровокована з боку компанії.

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

"Я теж в шоці від "роботи" цієї компанії! Сплатила за постачання газу, а мої кошти "осіли" на рахунку компанії. Написала звернення, довідки надіслала, і квитанції, і копії паспорта, ІПН, вказала рахунки... Їхня відповідь: "Відправляйте заяву з власноручним підписом..." Невже так важко перевірити квитанції (платежі, рахунки) Це ж не в чергах стояти! ЖАХ!!", - обурилася клієнтка.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Співробітники "Нафтогазу" поспішили відповісти на скаргу клієнтки та запевнили, що це питання буде вирішено.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям нараховують борги за не спожитий газ: у "Нафтогазі" розповіли, як досягти справедливості.

Також наш портал інформував, контролер "Нафтогазу" пошкодив клієнту пломбу під час фіксації показань лічильника: у компанії відповіли на скаргу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" зробив важливу заяву перед оплатою комуналки українцями: зверніть увагу на квитанції.