Під дописом пресслужби Ощадбанку українець поскаржився на банк та порадив усім іншим не зв'язуватися з установою.

Пенсіонера обурило те, що йому запропонували за власний кошт випустити карту пенсіонера. Ось що він пише в коментарях під постом.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

У мене карта пенсійна жовтого кольору срок її дії ще до 2024р. Але вона вже зараз стала непридатною для використання, плівка яка її покриває відставала та розчепірилась так що її не варто вставляти в банкомат, бо назад вона вже може не вийти та там застрягти. Як мені довелось з'ясувати, то це не тільки у мене таке. Скоріш за все це брак який зробив виробник який їх виготовив, у якого банк їх замовив.

Банківська карта та банкомат. Фото: youtue
Банківська карта та банкомат. Фото: youtue

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пенсіонер пише, що в такій ситуації, банк мав направити рекламацію на недоброякісну продукцію. Але це мав бути в цивілізованому суспільстві, а у нас все набагато простіше, все переклали на користувача. "Хочеш нову карту плати за перевипуск, 40 грн. Гроші начебто й невеликі, але в масштабах країни це вже мільйони", - зазначає пенсіонер.

А ще якщо дійсно звернутись до виробника, то можна вибити компенсацію і ця сума подвоюється.

В моєму випадку вона не подвоїться, я просто переходжу до другого банку, тим більш що нарікань на роботу цього банку було і без цього багато, але належної реакції ноль. Тож пропоную і іншим у кого є суттєві зауваження до банку, переходьте до інших. Благо вони є і чимало, як державні так і комерційні. До того не треба боятись комерційних банків, вони більш переймаються клієнтами ніж державні. — написав у відгуку пенсіонер.

Відгук про Ощадбанк
Відгук про Ощадбанк

Нагадаємо, ми писали, що українку залишили без копійки в Ощадбанку, викравши 9 000 грн з рахунку.

Як повідомляв "Знай.ua" "Ощадбанк" залишив пенсіонера без коштів для існування: пенсія "зависла" у повітрі.

Також "Знай.ua" інформував "Ощадбанк" потрапив у скандал: закрити кредитку неможливо, роздратована клієнтка не добирала слів.