Мінекономіки вимагає від Київської міської держадміністрації повернути виплати, які на початку війни незаконно отримали чиновники в рамках програми "єПідтримка".

Про це йдеться у листі Мінекономіки, який оприлюднила народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк.

Виплати через єПідтримку, Youtube
Виплати через єПідтримку, Youtube

Пам'ятаєте програму єПідтримка, за якою ФОП та їхнім працівникам на початку вторгення держава надавала 6500 грн допомоги? Але цю допомогу отримали тільки ті, хто не був під окупацією і мав зв'язок для подачі заявки в Дії. Так от, єПідтримкою скористалися єПі…си з КМДА, які нарахували її собі та працівникам комунальних підприємств, — йдеться у повідомленні.

Лист Мінекономіки
Лист Мінекономіки

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Мінекономіки звернулося до них з проханням повернути незаконно набуті кошти, інакше звертатиметься до суду.

Лист Мінекономіки
Лист Мінекономіки

У листі від 19 червня повідомляється про перевірку, яку за дорученням Кабміну провело міністерство фінансів.

Перевірка виявила, що виплати отримали працівники бюджетних установ КМДА, що суперечить умовам програми "єПідтримка", — пишуть в листі.

Мінекономіки надало КМДА перелік працівників, які неправомірно отримали допомогу, та вимагає повернути кошти до резервного фонду державного бюджету, інакше відомство звернеться до суду.

Нагадаємо, ми писали, що потоп у столиці – знову цілеспрямована атака на Кличка? Обурені кияни звернулися до мера.

Як повідомляв "Знай.ua" у Києві планують змінити проїзд у транспорті: що чекає на мешканців столиці.

Також "Знай.ua" інформував, біля елітного ЖК TARYAN TOWERS Артура Мхітаряна, який вночі гуляв на вечірці Нікоряка, знищили десятки каштанів.