Власник девелоперської компанії та Taryan Group та забудовник Taryan Towers Артур Мхітарян нищить природу столиці.

Каштани— квітучий символ Киева. Та власник забудови вирішив що заради проекту забудови може може руйнувати "легені столиці".

Про це стало відомо з телеграм-каналу "Хрещатик. News".

ЖК Taryan Towers. Фото кадр из Youtube
ЖК Taryan Towers. Фото кадр из Youtube

"Ідучи вулицею Печерського району столиці, насолоджуєшся зеленими каштанами, які ростуть попід дорогу, однак, чомусь доходиш до елітного ЖК – і краса закінчується. Український проєкт, який уперше в історії конкурсу з індустрії нерухомості International Property Awards здобув світове визнання, Taryan Towers компанії Taryan Group Артура Мхітаряна, хоч і позиціонується, як житловий комплекс майбутнього, імовірно, вчиняє абсолютно протилежне. Поруч з елітними будівлями, де мали б рости зелені каштани, було виявлено лише посохлі дерева."- йдеться у повідомленні.

Комплекс Taryan Towers знаходиться прямо у центрі столиці. На відео показано, що по йдучи центром, по обидві сторони ростуть каштани, та зеленіє трава, але підходячи ближче до забудови зелень раптово закінчується. Дерева, які знаходяться біля комплексу повністю сухі та під ними не росте навіть трава.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Автор відео приходить до висновку, що у ґрунт була підлита речовина, яка знищила каштани.

Квартири у забудові є найдорожчими у Києві. Квадратний метр у забудові сягає 7 тис доларів.

Засохшие каштани возле Taryan Towers. Фото кадр из TikTok
Засохшие каштани возле Taryan Towers. Фото кадр из TikTok

Нагадаємо, нещодавно Мхітарян був помічений разом з уже екс-директором департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександром Никоряком у одному із столичних закладів після початку комендантської години та під час тривоги. Після скандалу мер столиці Віталій Кличко звільнив Никоряка з посади.

@white.wolf_24

Біля ЖК Taryan Towers знищили київські каштани! Ось таке майбутнє нас чекає на думку Артура Мхітаряна #Taryan #Towers #mhitaryan

♬ оригінальний звук - White Wolf

Раніше портал Знай повідомляв, київські чиновники закупили для укриттів овочерізки на 1,5 млн грн: "Чого вам ще не вистачає?"

Також наш портал інформував, депутати Київради вирішили ремонтувати авто замість відновлення міста після ударів: хотіли придбати нові.