20 червня внаслідок аномальної зливи у Києві стався неймовірний потоп. Під водою опинилися елітні авто, вулиці та підвали, а люди боялись грому і блискавки.

Коли мешканці столиці побачили жахливу картину наслідків дощу, а частина з них навіть зазнала збитків, виникло логічне питання – чому влада не може вирішити проблему перехоплення та перерозподілу води, а також чищення каналізації.

Віталій Кличко. Фото кадр з Youtube
Віталій Кличко. Фото кадр з Youtube

Зокрема, таку пред'яву було адресовано меру Києва Віталію Кличку, про що говорять масові скарги користувачів Twitter. Активіст та військовий Олег Симороз пожартував, що це чергова "змова" проти чиновника, і в затопленні міста потрібно звинувачувати саме дощ.

"І чому дощ пішов саме сьогодні? Вам не здається це дивним? Очевидно, що чергове брудне замовлення проти нашого "європейського господарника", - пише військовий.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Скріншот із Twitter
Скріншот із Twitter

Його думки підхопили інші користувачі та відважили пару жартів у відповідь, проте киян дійсно турбує те, що Кличко за стільки років не зміг вирішити проблему зі зливом дощової води.

"Це замовлення, спеціально домовилися з хмарами, щоб ті затопили місто", " Тайна світова змова як завжди! Чьортови іллюминаті! Як вони можуть дискридетувати божого помазанника, який нічого і николи не робив!?" - пишуть користувачі.

Скріншот із Twitter
Скріншот із Twitter

Скріншот із Twitter
Скріншот із Twitter

Також один із користувачів зазначив, що багато хто знає про реальні причини регулярних затоплень, серед яких те, що місто стоїть на пагорбах і вода тече зверху вниз, а з кожним роком частота опадів зменшується і обсяг зростає, але воду можна затримувати.

"КМДА - тупа застаріла корумпована лажа", - сказав він.

Скріншот із Twitter
Скріншот із Twitter

Нагадаємо, Київ пограбували на сотні мільйонів під час будівництва мосту: підозру отримали нові учасники схеми