Війна змусила українських жінок стати дуже сильними, адже через те, що чоловіки на війні, вони змушені самостійно вирішувати усі проблеми та потреби своєї родини.

Продуктові набори. Фото: скрін youtube
Продуктові набори. Фото: скрін youtube

Щоб трохи підтримати наших жінок, благодійний фонд БОН буде безкоштовно надавати гуманітарну допомогу жінкам, чоловіки яких зараз захищають або відали своє життя за Батьківщину.

Допомога надається у вигляді Bon Box, що включає набір товарів першої необхідності: продукти харчування, засоби гігієни для дітей та дорослих, одяг, дитячі іграшки та канцтовари, корм для домашніх тварин.

Продуктові набори. Фото:  Facebook
Продуктові набори. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Хто може отримати гуманітарну допомогу?

Наразі благодійний фонд надає підтримку одиноким матерям, чиї чоловіки захищають Україну чи загинули через бойові дії.

Продуктові набори. Фото:  Facebook
Продуктові набори. Фото: Facebook

Як отримати допомогу?

Для того, щоб отримати допомогу від фонду, потрібно заповнити та надіслати онлайн форму за цим посиланням.

У заявці вкажіть таке:

  • Ваш e-mail
  • коротко опишіть ситуацію, в якій знаходиться Ваша сім’я (кількість дітей / наслідки російського вторгнення / чи були Ви змушені залишити свій будинок)
  • вкажіть, чого саме потребує Ваша родина (підгузки, дитяче харчування, продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг тощо)
  • додайте скан-копію документа, що підтверджує звернення заявника (паспорт громадянина України та ІПН або ID коротка; військовий квиток; витяг з наказу про мобілізацію; повідомлення про потрапляння в полон; повідомлення про зниклого безвісти)
  • ПІБ
  • Ваш номер телефону
  • місто та номер відділення Нової Пошти для отримання Bon Box

Продуктові набори для українців, фото ukrainianwall
Продуктові набори для українців, фото ukrainianwall

Після отримання допомоги обов’язково потрібно зробити фото/відео-звіти Bon Box.

"Наша команда ще з 2014 року займається допомогою за різними напрямками. З 24 лютого життя українців повністю змінилося через вторгнення російської армії на територію нашої України. Зараз насамперед волонтери фонду "БОН" допомагають військовим, медикам та постраждалим від війни", - зазначили представники організації.

Контактні дані – e-mail: office@bonukraine.com.

Раніше портал Знай повідомляв, залишилися без дому і потребуєте допомоги: як оформити довідку ВПО та виплати від держави, інструкція.

Також наш портал інформував, мільйони українців можуть втратити статус ВПО, оголошено детальні перевірки: "Протягом 10 днів..."