При знятті готівки, у POS-терміналах, встановлених на касах торгово-сервісних підприємств, Ощадбанк знімає комісійні збори.

Користувач під ніком oks2023kherson звернув увагу українців на наявність в Ощадбанку плати за зняття готівки на касах супермаркету чи аптеки. Негативний відгук про це з'явився у тематичному розділі сайту Мінфін.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Зазначається, що навіть із пенсійною карткою буде комісія, в той час, як інші банки жодної комісії за зняття коштів не беруть.

Популярні новини зараз
Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

Хто має нещастя обслуговуватися у цьому банку — зверніть увагу на такий підпункт у тарифах: Якщо коротко — готівка на касі супермаркету чи аптеки видається з комісією, навіть з пенсійних карток. Я не знаю іншого такого жадібного банку. Всі інші, про яких я знаю, видають без комісії.

Скарга на Ощадбанк. Фото: Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: Мінфін

Клієнтка Ощадбанку розповіла, що комісія за зняття коштів через POS-термінал Ощадбанку становить для клієнтів 2 грн, а через POS-термінал інших банків – 1,5%+5 грн.

На офіційному сайті Ощадбанку сказано, що власники платіжних карток Masterсard і Visa можуть отримати готівку одночасно з проведенням операції оплати через POS-термінал, встановлений на касі торгово-сервісних підприємств.

Нагадаємо, ми писали, що українці з картками "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 000 гривень: що для цього потрібно.

Як повідомляв "Знай.ua", як українцям повернути пенсію, яку заборгував Пенсійний фонд.

Також "Знай.ua" інформував, як отримати нове пенсійне посвідчення в разі його втрати: проста інструкція та список документів.