Українці, які є клієнтами "Ощадбанку" та мають картку для виплат, можуть отримати сертифікат на 25 000 гривень. Подробиці розкрили на офіційному сайті фінустанови.

"Ощадбанк" постійно працює над покращенням сервісу та намагається радувати клієнтів вигідними пропозиціями та акціями з можливістю отримати приємні бонуси.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Так, клієнти банку можуть взяти участь в акції, виконавши лише дві умови:

  • оформити цифрову "Мою картку для виплат" Visa від "Ощадбанку" у чат-боті;
  • сплатити покупки у торговельній мережі чи в Інтернеті на суму не менше 100 грн.

"Ощадбанк" випадково обиратиме переможців, які отримають сертифікат на 25 000 гривень. Виграні кошти можна витратити на покупки товарів у мережі WATSONS.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Головний приз – подарунковий сертифікат мережі WATSONS номіналом у 25 000 грн. Переможця буде повідомлено дзвінком на телефонний номер, зареєстрований у "Ощадбанку". Визначення переможців здійснюється за допомогою сервісу random.org методом випадкового вибору серед учасників, які виконали всі умови акції", - йдеться у повідомленні банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ощадбанк готовий платити українцям гроші за просте завдання, як отримати.

Також наш портал інформував, українець звинуватив Monobank, що вони натомість підвищили кредитний ліміт і загнали в борг: "Це не можна виправдати..."

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, що банк вирахує з вас податки і надасть податкову звітність: коли запрацює нововведення.