ПриватБанк оголосив про тестування нового інструменту для підприємців у додатку "Термінал".

Інструмент дозволить використовувати смартфони з установленим додатком "Термінал", як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО). Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Нові можливості в додатку "Термінал". Фото: скриншот ПриватБанк
Нові можливості в додатку "Термінал". Фото: скриншот ПриватБанк

Керівник торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко заявив, що додаток "Термінал" поєднує сучасний мобільний POS-термінал з платіжними функціями та касовий апарат на вимогу законодавства.

"Ми робимо все для того, щоб підприємцям, які ведуть невеликий бізнес, було працювати легше — додаток "Термінал" є найзручнішим засобом приймати платежі картками та гаджетами, - відзначає Сергій Макаренко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Касовий апарат. Фото: скріншот youtube
Касовий апарат. Фото: скріншот youtube

За словами представника ПриватБанку, новий сервіс дає можливість реєструвати торгові точки, касирів та каси. Крім того, користувачі сервісу зможуть стежити за продажами, вносити товари й послуги у довідник, фіскалізувати фінансові операції.

Єдиною умовою для того, аби функціонал працював необхідно, щоб підприємець мав смартфон на ОС Android з NFC, тоді його можна легко перетворити на POS-термінал.

Нагадаємо, ми писали, що українцям планують зменшити розмір субсидії: на яких підставах.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали свіжі ціни на гречку, рис та макарони: скільки просять у супермаркетах.

Також "Знай.ua" інформував, ПриватБанк "поставив на лічильник" клієнта після того, як з його картки вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать".