Українець розповів, що з картки ПриватБанку його батька аферисти вкрали 50 тисяч гривень за рахунок кредитного ліміту. На додачу банк почав нараховувати відсотки. Цим він поділився у скарзі на порталі Мінфін.

За словами українця, шахраї якимось чином отримали доступ до карти його батька та вкрали 50 тисяч гривень. Попередньо вони підняли кредитний ліміт, адже на карті не було великої суми грошей.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

"В батька з кредитної карти було викрадено 50к грн (карта не втрачалась, сім карта не перевипускалась) Було зайдено в приват (обійдено двофакторну) збільшено ліміт на кредитній карті, створено нову карту, перекинуто кошти на нову карту, та виведено на закордонний банк як покупка техніки”, - поділився українець.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Чоловік зазначив, що до поліції була написана заява про шахрайство. Водночас у ПриватБанку у поверненні коштів відмовили та почали нараховувати відсотки за боргом на карті.

цей же день було подано заяву в поліцію. Звернувшись до Приватбанку, відкрили справу на повернення коштів, а через деякий час повідомлено, що було підтверджено (3Ds), тому шахрайства вони тут не бачать. І, звичайно, почали нараховувати відсотки за користування кредитом", - обурився чоловік.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, "Довелося викликати поліцію": українка стверджує, що ПриватБанк видав їй фальшиві долари.

Також наш портал інформував, клієнти скаржаться, що ПриватБанк не приймає доларові купюри, які сам і продає: "Це якесь самоуправство".

Крім того, ми писали, ПриватБанк роздасть українцям новенькі смартфони: як отримати.