Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю завдяки величезній мережі терміналів та банкоматів по всій країні, продовжує підносити своїм клієнтам дуже неприємні "сюрпризи".

Цього разу українець розповів, що під час переказу грошей з іншої країни зауважив "приховані" комісії, якими банк так забезпечує собі непоганий прибуток. Наприклад, лише в американській валюті є 2% комісії за переказ і ще 1% комісії під час зняття грошей в Україні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

"Пересилаю батькам гроші із закордонного рахунку револют (Revolut - сервіс для переказу коштів). Спочатку створили картку для виплат в usd, тому що на сайті вказано, що за зарахування беруть 0.5%. Але за фактом крадуть 2%, думаю ок, може тому що для виплат зарахування платне.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Створив універсальну голд в USD, на яку зарахування завжди було безкоштовне. Відправив – знову зняли 2% + 1% ще у касі треба заплатити.

Виглядає сумно, моно таких прихованих комісій немає, 0.9% за зняття тільки. Схоже, що банку не потрібні гроші з-за кордону або хочуть максимально нажитися на людях.", - пише незадоволений клієнт "ПриватБанку".

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, що робити з "вічними" боргами за газ: де можна виправити невірні дані.

Раніше повідомлялося, в Україні падають ціни на м'ясо: скільки коштуватиме кілограм свинини, курятини та сала.

Також, "ПриватБанк" поставив на лічильник клієнта після того, як з його картки вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать".