Українка поскаржилася на оператора мобільного зв'язку Vodafone та висловила невдоволення акційними пропозиціями для абонентів. Про це вона написала у коментарях під публікацією на офіційній сторінці компанії у facebook.

Українка розповіла, що у додатку мобільного оператора виявила акційну пропозицію, якою вирішила скористатися. Їй обіцяли гігабайти інтернету за поповнення рахунку на певну суму. Втім, коли гроші були зараховані на рахунок, обіцяний бонус не був наданий і сама пропозиція зникла з програми.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"У додатку була акція. Поповни 180 і нарахують 6 гігабайт. Поповнила і тиша. Зайшла додаток згодом. Там уже немає цієї акції. Цікаво, що потрібно було ще натиснути на кнопку підключитися у зниклому вікні...", - поділилася українка.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Абонентка обурилася такою якістю надання послуг та з іронією зазначила, що у Vodafone "дуже зручно" відточили механізм запуску акцій.

"ДУЖЕ ЗРУЧНО ЗРОБИЛИ ЦЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ. Вони прямо тепер можуть теж скористатися. Завжди дізнатися про акції, а головне встигнути все підключити", - обурилася абонентка.

Скарга на Vodafone. Фото: facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: facebook.com/VFUkraine

Мобільний оператор відреагував на скаргу та запропонував клієнтці спробувати розібратися у ситуації.

Раніше портал Знай повідомляв, "Київстар" запустив "вигідний" тариф за 200 гривень, люди схопилися за голови: "Просто треш".

Також наш портал інформував, що українець звинуватив Vodafone у самовільному списанні коштів: "Скільки таких помилкових списань за місяць".

Крім того, ми писали повідомлення від прокуратури та ЗСУ: Vodafone без розбору закидає повідомленнями не тільки дорослих, а й дітей.