Для всіх наших дорогих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є кілька важливих новин. Справа в тому, що багато українців, які мають право на державну допомогу, хочуть дізнатися, як поставити пільговий лічильник на газ у квартирі.

Про це стало відомо завдяки детальній відповіді представників компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

Одна з українок поцікавилася у соціальній мережі Facebook: "Доброго дня, підкажіть, будь ласка, як поставити пільговий лічильник на газ у квартирі? Я там не живу, а щомісяця по 500 грн".

Представники компанії "Нафтогаз" у свою чергу заявили, що за технічний стан та обслуговування газових приладів обліку відповідають місцеві оператори ГРС, у народі їх називають просто – облгази.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Тому з питанням щодо встановлення лічильника радимо звернутися саме до них. Якщо у Вас виникають розбіжності з нарахуваннями за спожитий газ, можете написати нам у особисті повідомлення в месенджері для перевірки інформації. Там вкажіть номер особового рахунку, ПІБ його власника та повну адресу квартири" , - Заявили співробітники компанії "Нафтогаз".

Нагадаємо, українцям нараховують борги за не спожитий газ: у "Нафтогазі" розповіли, як досягти справедливості.

Раніше повідомлялося, рахунок, акт звірки та довідка: у "Нафтогазі" нагадали про зручний сервіс, можна одразу через банк.

Також, "Нафтогаз" вибоїв українців інструкцією: "Загнали в борги".