Українці заявляють, що їм нараховують борги за газ, при тому, що вони навіть не споживають його. Одна з таких скарг з'явилася у коментарях на facebook-сторінці компанії "Нафтогаз".

Українка заявила, що вже півтора року не споживає газ, але періодично їй нараховують кубометри. В результаті "з повітря" у неї виникла заборгованість у розмірі 493 гривні. Жінка уточнила, що своєчасно передає показники та не розуміє звідки взявся борг.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

"Ситуацію з показниками не можемо вирішити з травня! Виставляють рахунок за невикористані м3. Але ми газом не користуємося 1,5 року, вчасно передаємо показники лічильника. На 10.06.2023 знову нарахували ще додатково за 15 м3 газу. Куди ще звертатися? Три місяці ні як питання не вирішується, тільки зростає борг, зараз 493.33 грн", - обурилась клієнтка.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: Youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У "Нафтогазі" відповіли, що якщо клієнт не погоджується з обсягами спожитого газу, то добиватися справедливості варто в облгазах, які займаються передачею даних.

"Якщо Ви не згодні з нарахуваннями та обсягами, які нам передав Ваш облгаз - зверніться, будь ласка, до найближчої до Вас центральної офісу або регіональної ділянки Обл або Міськгазу", - відповіли в газопостачальній компанії.

Нафтогаз. Фото: скрін facebook
Нафтогаз. Фото: скрін facebook

Раніше портал Знай повідомляв, проблема з показниками лічильників за газ: не можна передати та побачити стан рахунку.

Також наш портал інформував, контролер "Нафтогазу" пошкодив клієнту пломбу під час фіксації показань лічильника: у компанії відповіли на скаргу.

Крім того, ми писали, хто може позбутися тягаря оплати комуналки та отримати 100% знижку: категорії щасливчиків.