Навіть під час війни шахраям вистачає совісті розводити українців за гроші. Так, клієнтка "ПриватБанку" стала жертвою злочинців і втратила понад 2500 гривень.

Українка у відгуку на порталі Мінфін розповіла, що аферисти вкрали з її картки гроші, при цьому банк не запросив підтвердження операції за допомогою СМС або повідомлення Приват24, як це буває зазвичай. У неї виникли сумніви, як установа дбає про безпеку клієнтів та їх кошти.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Навіть у ситуації, коли шахраї змогли роздобути незаконним шляхом CVV2 код, то чому не було підтвердження через Приват24 чи СМС-повідомлення? Коли я роблю оплату в інтернеті, то завжди вибиває таке підтвердження, а тут просто списали вказані кошти. Як працює служба безпеки ПриватБанку? Чому банк не вживає заходів щодо забезпечення безпечного та захищеного еквайрингу?", - написала клієнтка.

Вона вимагає, щоб ПриватБанк відшкодував їй вкрадену суму та звинувачує недбалих працівників.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Відгук клієнтки ПриватБанка, скріншот
Відгук клієнтки ПриватБанка, скріншот

У фінустанові заявили, що сплатити покупку в інтернеті можна лише з наявністю даних картки, а також звалили всю провину на шахраїв. Однак в банку все ж таки поділилися порадами, як не втратити свої гроші.

"Цю інформацію шахраї могли отримати не тільки з необережності, але й більш витонченими методами (наприклад, камери спостереження на касах магазину та недобросовісні охоронці, ненадійні сайти тощо). (Смс на ваш номер телефону) - шанси оскаржити цю операцію і повернути кошти розцінюються, як високі", - відповіли в банку.

Відповідь ПриватБанку, скріншот
Відповідь ПриватБанку, скріншот

Нагадаємо, клієнт Приватбанку залишився без грошей на житло через збій банкомату: "Банк вибачається, але кошти не повертає"