Мешканці Херсонщини отримають безкоштовні хвилини та гігабайти для підтримання звʼязку з рідними.

Київстар, Vodafone та lifecell заявили про підтримку абонентів на Херсонщині. Внаслідок вчорашнього підриву Каховської ГЕС сотні людей вимушені були евакуюватися.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Київстар" заявив, що надасть своїм абонентам з Херсонщини безкоштовні хвилини на дзвінки в мережі, а також SMS на всі телекомунікації мережі всередині країни.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Vodafone" надав мешканцям Херсонщини по 10 ГБ мобільного інтернету та 1000 хвилин на розмови. Пакет послуг нарахується автоматично та буде дійсним протягом 30 днів. Залишок на рахунку абоненти зможуть перевірити за допомогою мобільного додатку чи за номером *101*001# та *101*004# після натискання дзвінка.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Мобільний оператор lifecell також повідомив, що абоненти Херсонської області, які знаходяться в зоні підтоплення, отримають пакети послуг без додаткової плати. У пакет входять 200 хвилин на дзвінки на всі номери в Україні, а також 20 ГБ мобільного інтернету, який можна використовувати протягом 7 днів.

lifecell, скріншот: YouTube
lifecell, скріншот: YouTube

Нагадаємо, ми писали, що "Київстар" анонсував нові тарифи, але не всім сподобається.

Як повідомляв "Знай.ua" абоненти Vodafone скаржаться на завищені тарифи та поганий зв'язок навіть у містах.

Також "Знай.ua" інформував, що українці обурилася відсутністю зв'язку від "Київстару": "Безсовісні, неможливо поговорити.